Kun Columbus Blue Jacketsin Cam Atkinson läsäytti viime yönä Toronto Maple Leafsin reppuun yhden osuman, kasvatti hän maaliputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi. Noissa peleissä tehot ovat yhteensä komeat 7+4=11.

Yhdysvaltalainen nousi avauserän osumallaan harvinaiseen laumaan. Hän on Columbusissa vasta kuudes eri pelaaja, joka on onnistunut tekemään vähintään maalin viidessä tai useammassa peräkkäisessä pelissä.

Tulikuuman hyökkääjän edellä kyseisessä tilastossa ovat enää kaudella 2002-03 seitsemässä kamppailussa peräkkäin osunut Geoff Sanderson sekä kaudella 2005-06 kuudesti putkeen maalannut Rick Nash.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Cam Atkinson became the sixth different player in @BlueJacketsNHL franchise history to score at least one goal in 5 or more consecutive team games. Only Geoff Sanderson (7 GP in 2002-03) and Rick Nash (6 GP in 2005-06) have posted longer such runs. #NHLStats #CBJvsTOR

Atkinsonin ohella myös hänen joukkueensa on ollut iskussa. Columbus miehittää divisioonassaan komeasti kärkipaikkaa.