Colorado Avalanchen tulikuuma ykkösketju Gabriel LandeskogNathan MacKinnonMikko Rantanen iski viime yönä Nashville Predatorsia vastaan yhteensä tehot 2+2=4. Samalla ketju rikkoi tämän kauden osalta jo sadan pisteen (41+62=103) rajan.

Koska tuo määrä syntyi jo kauden 24:nnessä kamppailussa, teki trio todella harvinaisen tempun koko NHL:n mittapuulla.

Edellisen kerran sata pinnaa näin nopeasti on pystynyt rikkomaan Ottawa Senatorsin ketju Daniel AlfredssonDany HeatleyJason Spezza. Temppu ei ole mikään maailman helpoin, sillä kyseinen kolmikko pystyi tähän 14 vuotta sitten, kaudella 2005-06.

NHL Public Relations

@PR_NHL
The linemates of @Mackinnon9, @GabeLandeskog92 and Mikko Rantanen are first trio to collect at least 100 points through the first 24 GP season since Daniel Alfredsson, Dany Heatley and Jason Spezza w/ OTT in 2005-06. #NHLStats #COLvsNSH

Avs kaatoi viime yön ottelussa maalivahti Pekka Rinteen tähdittämän Nashvillen lukemin 3-2. Rantanen iski tehot 0+2, Predsin Miikka Salomäki jäi pisteittä.