Ällistyttävää! Mikko Rantasen johtama ketju uskomattomaan temppuun – samaa nähty NHL:ssä useita vuosia sitten

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen tulikuuma ykkösketju Gabriel LandeskogNathan MacKinnonMikko Rantanen iski viime yönä Nashville Predatorsia vastaan yhteensä tehot 2+2=4. Samalla ketju rikkoi tämän kauden osalta jo sadan pisteen (41+62=103) rajan.

Koska tuo määrä syntyi jo kauden 24:nnessä kamppailussa, teki trio todella harvinaisen tempun koko NHL:n mittapuulla.

Edellisen kerran sata pinnaa näin nopeasti on pystynyt rikkomaan Ottawa Senatorsin ketju Daniel AlfredssonDany HeatleyJason Spezza. Temppu ei ole mikään maailman helpoin, sillä kyseinen kolmikko pystyi tähän 14 vuotta sitten, kaudella 2005-06.

Avs kaatoi viime yön ottelussa maalivahti Pekka Rinteen tähdittämän Nashvillen lukemin 3-2. Rantanen iski tehot 0+2, Predsin Miikka Salomäki jäi pisteittä.