HELSINKI. Winnipeg Jets harjoitteli tiistaiaamuna ensimmäistä kertaa Hartwall Arenalla, jossa joukkue kohtaa loppuviikosta kahdesti Florida Panthersin.

Joukkueen suomalaistähti Patrik Laine viiletti harjoituksissa kolmosketjussa, jossa hän tulee todennäköisesti esiintymään myös torstain ottelun. Suomalaisen rinnalla nähtiin Brandon Tanev sekä Adam Lowry.

Laine on esiintynyt viime aikoina erittäin vaisusti, sillä viiteen edellisotteluun hän ei ole saalistanut ainuttakaan tehopistettä. Suomalaisen mukaan pelaaminen on ollut liian väkinäistä.

– Pelaaminen on tällä hetkellä sellaista mailan puristamista. Pitäisi rentoutua ja ehkä hengittääkin samalla, kun pelaa. Tehokkuuteeni en ole tällä hetkellä todellakaan tyytyväinen – se on aika naurettavalla tasolla. Muuten pelaaminen on ollut kohtalaista, Laine kommentoi medialle aamuharjoitusten jälkeen.

Tappara-kasvatti uskoo, että tulosta syntyy kuitenkin pian. Yhteispeli on toiminut harjoituksissa Tanevin sekä Lowryn kanssa, mikä lupaakin hyvää seuraavia otteluita ajatellen.

– Ketjussa on paljon hyviä aihiota. Kaverit pelaa todella suoraviivaista peliä ja ovat muutenkin isoja sekä vahvoja äijiä. He pystyvät pitämään kiekkoa, voittamaan kaksinkamppailuja ja syöttämään. Hyvä ketju on kasassa, Laine kokee.

SuomiKiekko seuraa Winnipeg Jetsin sekä Florida Panthersin harjoituksia paikan päällä.

Miikka Lahtinen, Helsinki
Twitter: @miikka_lahtinen