Tätä tuskin kukaan odotti! Suomalaiskonkari aivan liekeissä NHL-jäillä – ”Yksi suurimpia yllätyksiä”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!

New York Islandersiin kesällä siirtynyt suomalaissentteri Valtteri Filppula on yltynyt huikeaan vireeseen NHL:ssä.

34-vuotias konkarihyökkääjä on summannut Islandersin jokaisessa kolmessa ensimmäisessä pelissä tehopisteen ja yhteensä hänellä on jo kasassa tehot 2+1.

– Filppula on ollut yksi suurimpia yllätyksiä Islandersista. Moni kyseenalaisti tämän siirron, koska Filppulan tilastot eivät olleet kovin hyvät. Hän summasi vain 33 tehopistettä viime kaudella Philadelphia Flyersissa, joten hänen uskottiin löytävän kolmossentterin paikan Islandersista. Nyt Filppula pelaa kuitenkin nelosketjussa, koska hyökkäystrio Matt MartinCasey CizikasCal Clutterbuck on noussut joukkueen kolmanneksi ketjuksi, Fansidedin Eyes On Isles – sivustolla kirjoitetaan.

Filppulan loistavat esitykset on noteerattu myös joukkuetovereiden toimesta.

– Pelaajana, me kaikki tiesimme, että Filppula pelasi parhaat vuotensa Detroitissa. En tiedä muistatteko vielä Frans Nielsenin täältä (Islandersista), mutta meillä oli tapana vitsailla, kuinka he kaksi ovat kuin kaksi täydellistä kopiota, Islanders-hyökkääjä Matt Martin kehui.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!