Viasat julkaisee loka-marraskuussa kanavillaan kaksiosaisen dokumenttisarjan, joka on nimeltään INSIDE: NHL Global Series 2018. Kyseinen dokumentti seuraa Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin elämää ennen NHL-kautta ja sen aikana.

Suomalaistähtien edustamata Winnipeg Jets ja Florida Panthers pelaavat marraskuussa kaksi NHL-ottelua Helsingin Hartwall Arenalla. Dokumenttisarjassa päästään seuraamaan suomalaistähtien valmistautumista kyseisiin otteluihin niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Jaksot julkaistaan Viaplayssa ja Viasat Jääkiekko -kanavalla 31. lokakuuta ja 14. marraskuuta.

Torstaina tulevasta dokumentista saatiin jo hieman ennakkomateriaalia, kun Viasat Urheilu julkaisi Twitter-tilillään videon, jossa Laine kuittailee pelitilanteessa Calgary Flames -tulokas Dillon Dubé’lle.

– Painukaa vittuun täältä. Painu takaisin farmiin. Nauti viimeisestä pelistäsi Flamesissa. Vitun luuseri, Laine tykittää tylyin sanoin pienen nujakan päätteeksi.

Näet videon alta tai täältä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Vai että takaisin farmiin? 👋😂

Inside NHL Global Series -dokkarin ensimäinen jakso nähdään 31.10. Viasat Jääkiekko -kanavalla ja Viaplayssa! #InsideNHLGlobalSeries #ViaplayOriginal #NHLfi