Liigan jumboksi jämähtänyt Porin Ässät tiedotti tiistaina kotisivuillaan, että se on vahvistanut rivejään yli 200 tehopistettä iskeneellä hyökkääjä Lauri Tukosella. Urallaan paljon ikävistä loukkaantumisista kärsinyt ja pääsarjassa yhteensä yli 400 ottelua pelannut konkari pelaa jo keskiviikon ottelussa hänelle hyvinkin tuttua TPS:ää vastaan.

Pahvi on toistaiseksi voimassa oleva ottelukohtainen sopimus.

Tukosen viime kaudet ovat olleet pahasti repaleisia, sillä kolmella viime sesongilla hän on pystynyt pelaamaan runkosarjassa korkeintaan 18 ottelua.

Los Angeles Kingsin varaus siirtyy patapaitaan silti hyvään saumaan. Kuudesta ottelusta vain kaksi pinnaa haalinut Ässät on tehnyt noissa mittelöissä onnettomat 11 osumaa. Niistä peräti viisi on Sakari Salmisen käsialaa.

– Alkukauden ottelut ovat osoittaneet, että tarvitsemme lisää maalintekovoimaa. Uskomme Tukosen pystyvän edelleen pelaamaan Liigassa huipputasolla ja tekemään myös tulosta, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

– Haluamme samalla antaa myös hienolle pelaajalle uuden mahdollisuuden. Tukonen on osoittanut urallaan periksiantamattomuutta, joten hän sopii meille myös arvomaailmansa puolesta.

Myös alkukauden pelaamatta ollut Tukonen on iloinen uudesta mahdollisuudestaan.

– Olen äärettömän iloinen, että pääsen taas pelaamaan ja harjoittamaan ammattiani. Olen todella innoissani, kun Ässistä otettiin yhteyttä ja tarjottiin mahdollisuutta. Joukkuetta pyrin auttamaan olemalla oma itseni ja tekemällä arkiset jokapäiväiset asiat mahdollisimman laadukkaasti.

Tukosta voidaan pitää melkoisena Länsi-Suomen kiekkokiertolaisena. Ässien lisäksi hän on edustanut Liigassa. mm. Lukkoa ja TPS:ää.

Jos et näe alla olevaa tviittiä, voit katsoa sen myös painamalla tätä.

Porin Ässät

@PorinAssat
Lauri Tukonen siirtyy ottelukohtaisella sopimuksella Poriin!

Hyökkääjä vahvistaa Ässiä jo huomisessa kotiottelussa!

Lue lisää: assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #YHDESSÄ #Liiga

Porin Ässät

@PorinAssat
Lauri Tukonen siirtyy ottelukohtaisella sopimuksella Poriin!

Hyökkääjä vahvistaa Ässiä jo huomisessa kotiottelussa!

Lue lisää: assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #YHDESSÄ #Liiga