Lauantain vastaisen yön NHL-kierroksella tapahtui puhuttava tilanne, kun Florida Panthersin puolustaja Mike Matheson taklasi Vancouver Canucksin tulokastähden Elias Petterssonin maahan.

Matheson sai vapaapainista tutusta taklauksestaan vain kahden minuutin rangaistuksen, mutta NHL:n kurinpito neuvottelee mahdollisista lisärangaistuksista, paljasti TSN:n toimittaja Darren Dreger.

19-vuotias Pettersson kärsi tilanteessa aivotärähdyksen ja häntä saattaa odottaa huili kaukaloista. Ruotsalaistaituri on aloittanut tulokaskautensa uskomattomalla tavalla, kun viiden ottelun jälkeen hänellä on kasassa tehot 5+3=8.

Canucksin entinen hyökkääjä Shawn Matthias otti kohuttavaan tilanteeseen kantaa Twitterissä.

– Puhdas taklaus, valitettava laskeutuminen. Hän (Matheson) ei tähdännyt päähän, hän ei pyyhkäissyt jalalla, eikä hän ottanut kuin kaksi luistimen piirtoa ennen taklausta. Oliko se likaista? Ai se, että on vahvempi? Matthias latasi Twitterissä.

Kiekkofanit eivät totisesti ottaneet hyvin vastaan tällä hetkellä työttömän yli 700 NHL-ottelun konkarin puheita. (Katso alhaalta.)

Wyatt Arndt

@TheStanchion
Pettersson broke Matheson's ankle with a deke and so like all good hockey men, Mathesson got embarrassed and took it out on Dekey Pete with a rough hit

Alla fanien reaktiot:

y- 💙CarrieLynn💚

@CarrieLynn1969
Is anyone else thinking that former Canuck @ShawnMatthias was drunk last night when making all his ridiculous tweets about the @_EPettersson hit and wrestling throw down?! @Canucks

Botchford's Mouth Guard (RIP)

@BoesersMG
You’re a fool. At a minimum, it’s interference and a player acting like a baby because he got his ankles broken. He threw him on his head after a clean hit. Completely unnecessary! But hey, I guess you’re just going to stick up for your fellow plug

Dalvir

@DalvirH
You must be jobless right now..lol

Jacob New

@jkmnew
(seethes) that's a bad take