NHL-vahti tyytymätön sääntöuudistukseen: ”Se osuu samaan aikaan luihin ja lihaan”

© Kuva: Getty Images

Pienemmät maalimäärät ovat olleet NHL:n huolenaihe jo pidempään. Tällä kaudella maaleja on tullut paljon aiempaa enemmän, joten liigalla on aihetta iloon.

Yksi NHL:n tekemistä muutoksista on maalivahtivarusteiden pienentäminen. Uudistus on kuitenkin herättänyt vihastusta maalivahdeissa, esimerkiksi Philadelphia Flyersin Brian Elliottissa.

– Olen jo lähettänyt pari sähköpostia NHL:n kiekkotoiminnan varapuheenjohtaja Kay Whitmorelle. Saan hullunlailla mustelmia käsivarsiini. Mielestäni suurin ongelma on, että he ottivat pehmustusta pois käsivarsista. Tuntuu siltä, että jokainen laukaus, joka ei osu suoraan kilpeen tai hanskaan, jättää merkin, Elliott kommentoi TSN:n mukaan.

NHL-pukumies Whitmore tuntee sympatiaa maalivahtien puolesta.

– Ei voi olettaa, että maalivahdin täytyisi olla päivittäin mustelmilla työnsä takia. Meidän täytyy työstää muutamia puutteita valmistuspuolella, Whitmore sanoo.

Ongelma tuskin on vaikea ratkaista. Brian Elliott on miettinyt tarkkaan, missä uusien varusteiden ongelma piilee.

– He halusivat varusteista paremmin muotoon sopivat, mutta kun varusteet sovittaa tarkemmin muodon mukaan, niissä ei ole yhtään liikkumavaraa. Patjojen ja sinun välissä ei ole yhtään tilaa, joten aina, kun kiekko osuu patjaan, se osuu samaan aikaan luihin ja lihaan, Elliott kertoo.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004