© Kuva: Getty Images

NHL: San Jose aloittaa NHL-kauden voitolla Anaheim Ducksia vastaan – tuplakerroin uusille pelaajille!

San Jose Sharks-Anaheim Ducks
Torstaina 4.10 klo 5.30
NHL

NHL kausi starttaa vihdoin keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. San Jose pyrkii kotekentällään heti voittoon Anaheim Ducksia vastaan.

Vanhentunut Ducks

San Jose sai kauden alla toivotun piristysruiskeen, kun Erik Karlsson liittyi joukkueen vahvuuteen. Kun joukkueella on pakkeinaan Karlsson sekä Brent Burns, on kannujahti yhtäkkiä jälleen realistinen. Viime kaudella joukkueeseen liittynyt Evander Kane nostaa myös jokkueen mahdollisuuksia pärjätä tälläkin kaudella.

San Josen preseason ei ole mennt aivan toivotunlaisesti, sillä joukkue hävisi neljä viimeisintä otteluaan. Harjoituspelit ovat kuitenkin harjoituspelejä ja tosipaikan tullen joukkue on valmis taistelemaan. Lisäki preseasonilla Sharks kaatoi kahdesti Anaheimin, lukemat olivat 4-1 ja 7-3.

Anaheim Ducks lähtee kauteen vaikeasta tilanteesta. Maalitykki ja joukkueen runkopelaaja Corey Perry loukkaantui kauden alla ja on sivussa pitkään. Anaheimin kokoonpano on muutenkin jämähtänyt paikoilleen, kokoonpanossa on vuodesta toiseen samoja nimiä ja joukkue ei ole vahvistunut, mutta ei heikentynytkään.

Suurin haaste Anaheimilla on nopeuden kanssa. Viime keväänä San Jose pyyhki joukkueella lattiaa ja voitti pudotuspelisarjan puhtaasti 4-0. Anaheim näytti välillä San Josen kyydissä todella hitaalta. Lisäksi pelillisesi arvioituna joukkue junnaa paikoillaan. Vaikea kausi tulossa Anaheimille.

San Josen tavoite on voittaa kauan himoittu Stanley Cup. Täsmävahvistuksia on tehty ja joukkueen tulisi olla valmis heti kauden alusta. Karlsson ja Burns ovat NHL:n dominoivin pakkipari ja tehoja odotetaan kaksikolta paljon. Ducks ei pysty vastaamaan San Josen dynaamisuuteen ja kotijoukkue on suosikki voittamaan ottelun.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: San Jose voittaa – kerroin 2.96 (normaalisti 1.98)

Jos San Jose voittaa, voitat 20€ vedolla 59,20€ voiton.

San Jose voittaa @1.98
1.98
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
PELAA HETI
San Jose voittaa @1.98
Saat voitot tuplana ensimmäisestä vedostasi
1.98
PELAA HETI