Anaheim-Buffalo
Maanantaina 22.10 klo 03.00
NHL

NHL-kiekkoa pelataan myös sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa. Anaheim ja Buffalo kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen.

Perryn poissaolo näkynyt odotettua vähemmän

Anaheimin kauden aloitus on ollut parempi kuin moni osasi odottaa. Joukkueikoni Corey Perryn loukkaantuminen kauden alla aiheutti tummia pilviä Anaheimin taivaalle, mutta uusia suunnannäyttäjiä joukkueesta tuntuu löytyvän. Anaheim on NHL:ssä viidentenä ja voittanut kahdeksasta ottelusta viisi.

Tehot alkukaudella ovay joukkueen sisällä jakautuneet tasaisesti. Kolmessa maalissa ovat Ryan Kesler, Jakob Silfverberg, Adam Henrique sekä Ben Street. Anaheim tarvitseekin tasaisesta tulosta kaikilta tulosketjuiltaan, jotta se pystyy kamppailemaan voitoista illasta toiseen. Pakki Hampus Lindholm on alustanut jo viisi osumaa tällä kaudella, ja on joukkueen takalinjoilla suuressa roolissa. Kaikesta huokuu hyvä tekemisen into, ehkä Perryn loukkaantuminen jollain tavalla raikasti koko toimintakulttuuria.

Buffalo on aloittanut kautensa paremmin kuin vuosiin. Sijoitus on kahdeskymmenes, mutta peliesitykset ovat välillä olleet erittäin hyviä. Joukkueen epäonneksi otteet heilahtelevat edelleen liikaa ottelusta toiseen, joten kunnon momentumia ei pääse missään vaiheessa syntymään. 5-1-voitto voi vaihtua yhdessä yössä 1-5-tappioon, joten jatkossakin Buffalo on vaikeasti ennustettava joukkua.

Jeff Skinnerin tulo Buffaloon Carolinasta on ollut onnistunut. Nopea Skinner on Buffalon paras maalintekijä neljällä osumallaan. Myös Jason Pominvillen ja Jack Eichelin alkukaudet ovat olleet positiivisia. Rasmus Ristolainen urakoi jälleen hurjia minuutteja joukkueen takalinjoilla, mutta suomalaiselle sattuu myös räikeitä virheitä heikon joukkueen riveissä. Ristolainen on toistaiseksi summannut tehot 0+3.

Anaheim lähtee kotiotteluun Buffaloa vastaan suosikkina. Ankkalauma pelaa tiiviimpää peliä kuin Buffalo ja huolellisesti jauhaa omaa peliään erästä toiseen. Anaheimin maaliero on 22-18, kun taas Buffalon 18-23. Pelkästään maalieroja tarkastellessa näkyy joukkueiden tasoero selkeästi. Viiden viimeisen keskinäisen ottelun voiton ovat Anaheimille 3-2. Kotivoitto tulossa Anaheimille.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Anaheim voittaa – kerroin 2.80 (normaalisti 1.90)

Jos Anaheim voittaa, voitat 20€ vedolla 56€ voiton.