Mitä epäonnea! NHL-tähti loukkaantui juuri tärkeän ottelun alla

© Kuva: Getty Images

St. Louis Blues leiri sai huonoja uutisia. Joukkueen hyökkääjätähti Jaden Schwartz kärsii alavartalovammasta ja joutuu jättämään ottelun väliin. Kyseessä on peli divisioonavastustaja Chicago Blackhawksia vastaan.

Divisioonavastustajia vastaan ansaitut pisteet ajatellaan perinteisesti tuplasti yhtä tärkeiksi pudotuspelipaikkaa metsästettäessä. Samalla, kun voitto kasvattaa omaa pistekertymää, pisteet ovat pois pahimmilta kilpakumppaneilta.

Mikään isompi loukkaantuminen ei ole onneksi kyseessä.

– Saamamme raportin mukaan ei ole mitään, josta pitäisi huolestua pidemmällä aikajänteellä, valmentaja Mike Yeo kommentoi seuran Twitter-tilillä.

Jaden Schwartz on muodostanut yhden NHL:n tehokkaimmista duoista Philadelphia Flyersista hankitun Brayden Schennin kanssa. Loukkaantumiset ovat kuitenkin vaivanneet Schwartzia pitkään. Hänen piste-ennätyksensä on 63, mutta tuollakin kaudella kanukkihyökkääjä pelasi vain 75 ottelua.