Liiga: Kärpät-Tappara | Kärppien voitolle superkerroin 50.00!

Keskiviikkona Liigassa nähdään kahden huippujoukkueen kohtaaminen, kun viime kauden finaalipari Kärpät ja Tappara iskevät yhteen. Saat nyt Kärppien voitolle superkertoimen 50,00!

Kärpät on äitynyt hurjaan vireeseen. Kymmenen peräkkäistä voittoa ja Liigan suvereeni kärkipaikka ovat vahvoja näyttöjä joukkueen nykykunnosta. Kärpät on päästänyt Liigassa vain 17 maalia, joka on ylivoimaisesti vähiten. Tiivis pakka ja tehokkaat hyökkääjät ovat olleet vastustajien tuho viime viikkoina. Mikä Pyörälä pelaa elämänsä syksyä, hyökkääjäkonkarilla on jo kahdeksan osumaa vyöllään.

Tappara on myös piristynyt surkean alkukauden jälkeen. Joukkue on noussut kiinni suoraan pudotuspelipaikkaan ja on kuudentena. Maaleja joukkue pystyy edelleen tekemään kiitettävästi, mutta puolustuspelaaminen on ollut välillä katastrofaalista. Tappara on päästänyt jo 36 maalia, joka on yhdessä HIFK:n kanssa eniten kärkikuusikosta. Joukkue on siis päästänyt yli tuplasti enemmän maaleja kuin illan vastustaja Kärpät.

Lunasta tarjous ennen ottelun alkua. Kärpät on juuri nyt hirviömäisessä kunnossa, kun taas Tappara tuskailee edelleen puolustuspelaamisensa kanssa. Tällä superkertoimella veto kannattaa jo ehdottomasti lyödä Kärppien kotivoiton puolesta!

Toimi näin

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Lyö vetoa Kärppien voiton puolesta 1€ panoksella. Saat automaattisesti kertoimen 50,00.
3. Kärppien voittaessa saat oikean kertoimen (1.70) heti käteisenä ja ylimääräisen osuuden bonusrahana seuraavana päivänä kello 15.00 CET mennessä.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille ja maksimipanos on 1€. Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti eli keskiviikkoon 24.10 klo 18.30 asti. Bonusraha tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 14 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme.