Liiga: Ässät-HIFK | Lyö 100€ riskitön veto HIFK:n voitosta

Ässät ja HIFK iskevät yhteen perjantai-illan kuumassa Liiga-kamppailussa. Pääset lyömään otteluun jopa 100€ riskittömän vedon.

Ässät on parantanut hiljalleen peliään kauden edetessä. Sarjajumbona edelleen majaileva Ässät on ottanut jo kaksi voittoa peräkkäin, kun se kaatoi Jukurit ja Lukon. Voitoista huolimatta tilanne sarjataulukossa on tukala. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on seitsemän pistettä ja joukkueen puolustus vuotaa kuin seula. Tällä joukkueella voi olla vaikeuksia löytää motivaatiota syksyn pimenevissä illoissa.

HIFK aloitti kauden upeasti, romahti tappioputkeen ja pelaa nyt taas hyvää lätkää. Joukkue on sitkeästi kuuden parhaan joukossa ja kaatoi KalPan viikonloppuna tyylipuhtaasti 4-0. HIFK:lla on hieman samoja ongelmia kuin Ässillä, puolustus ei toimi vielä parhaalla mahdollisella tavalla. Ei olisi yllätys, jos jotain muutoksia puolustuslinjassa nähdään vielä kuluvan kauden aikana. Hyökkäyspäässä homma toimii, sillä joukkue on tehnyt kolmanneksi eniten maaleja Liigassa heti Ilveksen ja KooKoon jälkeen.

Joukkueiden välinen taitoero on valtava. HIFK lähtee vierasotteluun suosikkina, sillä Ässien kankea ja hidas puolustus on ongelmissa HIFK:n liukkaiden hyökkääjien kanssa.

Yhteenveto:

HIFK voittaa – kerroin 1,88
Panos: 100€
Mahdollinen voitto: 188 €
Jos vetosi menee väärin, panos palautuu

Lunasta 100€ riskitön veto näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus ja lyö veto. Jos ensimmäinen vetosi ei voita, saat panoksen takaisin 100€ asti.
3. Palautus on kierrätysvapaa eli saat voitot tilille vaikka heti!

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille. Raha palautetaan bonusrahana. Kierrätysvaatimus on 4x ja minimikertoimella 1,40. Jos vetosi voittaa, tässä tapauksessa kierrätysvaatimuksia ei ole.