Lahdesta lähtöisin olevan Tuukka Rajamäen, 27, nimi ei välttämättä sano suurelle kiekkoyleisölle mitään. Pelicans-kasvatti on pelannut maassamme pääasiassa Mestistä, ja ennen tätä kautta hän viiletti mm. Peliittojen ja Jokipoikien paidoissa.

Joensuulaisjoukkueessa viime kaudella yhteensä 49 pinnaa nakuttanut Rajamäki siirtyi täksi kaudeksi Ranskaan, jossa hän on jatkanut pistetehtailuaan. Niceä edustava hyökkääjä on iskenyt seitsemässä ottelussa komeat pinnat 4+4=8.

Noilla tehoilla irtoaa sarjan pistepörssin jaettu kymmenes sija. Samassa pistemäärässä ovat muun muassa maitaan MM-kisoissa edustaneet ranskalaiset Damien Fleury ja Anthony Guttig sekä latvialainen Roberts Jekimovs. Näistä kaikki ovat pelanneet myös Suomessa.

Pistepörssi löytyy kokonaisuudessaan täältä.

Rajamäen edustama Nice on Ranskan 12 joukkueen pääsarjassa kolmantena. Seuraavan kerran joukkue pelaa tiistaina Gapia vastaan.