Suomi-sarjan joukkueelle kokemusta lähes 1000 Liiga-ottelun edestä – kokoonpanossa entinen Jokerit-hyökkääjä

Suomi-sarjassa pelaavan Karhu HT:n kokoonpanossa nähdään ainakin alkukaudesta kovia pelimiehiä.

Porilaisseura tiedottaa virallisella Facebook-tilillään, että Liigasta tutut Tuomas Huhtanen sekä Severi Sillanpään ovat joukkueen kokoonpanossa, kun Suomen Cupissa vastaan asettuu LeKi. Molemmat hyökkääjät pelasivat vielä viime kaudella Liigassa.

31-vuotias Huhtanen on pelannut Liigassa peräti 462 runkosarjaottelua sekä 27 pudotuspeliottelua. Viime kaudella hän pelasi Ässissä 16 ottelua.

30-vuotias Sillanpää on pelannut puolestaan Liigassa 457 runkosarjaottelua sekä 47 pudotuspeliottelua. Kokenut hyökkääjä on voittanut kertaalleen myös Suomen mestaruuden. Sillanpää pelasi myös kaudella 2014-15 KHL:ssä, kun hän edusti Helsingin Jokereita. Pelaavaan kokoonpanoon hän ei mahtunut kuitenkaan kuin kolmesti.

Karhu HT tekee tulevalla kaudella yhteistyötä Liiga-seura Porin Ässien kanssa. Yhteistyö mahdollistaa pelaajien liikuttamisen joukkueiden välillä.