Arizona Coyotesin hyökkääjä Richard Panik pidätettiin huhtikuun 8. päivänä tapahtuneen välikohtauksen takia.

Panik pidätettiin Scottsdalen poliisien toimesta Bevvy-nimisen baarin sisäänkäynnin kohdalla, koska hän oli rikkonut rauhaa ja kieltäynyt lähtemästä. 27-vuotias slovakialaishyökkääjä oli pidätyksen aikaan vahvasti päihteiden vaikutuksen alaisena.

Uutissivusto TMZ oli saanut haltuunsa poliisien pidätysvideon tapauksesta, eikä se näyttänyt mitenkään mairittelevalta NHL-hyökkääjälle. Panik nimittäin yritti livistää pidätyshetkellä tilanteesta hehkuttamalla moneen otteeseen sitä faktaa, että hän pelaa paikallisessa NHL-seurassa Arizona Coyotesissa. Poliiseja ei kuitenkaan kiinnostanut tippaakaan pelaajan soperrus, sillä hänet laitettiin lopulta istumaan poliisiautoon.

Panik kävi 5. syyskuuta kuulemassa syytteen ja hän myönsi syyllisyytensä. Panikia odotti aluksi 30 päivän mittainen vankeusrangaistus, mutta hänet tuomittiin lopulta käymään kuntoutushoito-ohjelmassa.

Panik siirtyi kesken viime kauden vaihtokaupassa Chicago Blackhawksista Coyotesiin. Hän pelasi yhteensä 72 runkosarjaottelua tehopistein 14+21=35.

Katso video tapauksesta klikkaamalla tästä.