NHL-pelaajilla selvä näkemys todennäköisimmästä tulevasta mestarista: ”Heidän ympärillään on iso pöhinä.”

© Kuva: Getty Images

NHL.com kysyi tähtipelaajilta todennäköisintä veikkausta mestariksi oman joukkueidensa lisäksi. Selvästi eniten pöhinää aiheutti Toronto Maple Leafs. Vaikka Toronton ylpeys ei viime kaudella päässyt pudotuspelien ensimmäistä kierrosta pidemmälle, nyt joukkueesta povataan mestaria.

– Paha kysymys, mutta uskon, että Torontolla on tänä vuonna hyvät mahdollisuudet tekemiensä pelaajasiirtojen takia. Minusta heillä on melko hyvä puolustus, John Tavaresin hankinta sekä Willian Nylanderin ja Auston Matthewsin kypsyminen tekee heistä vaarallisen joukkueen, sanoi Carolina Hurricanesin puolustaja Jaccob Slavin.

Dallas Starsin ykkössentteri Tyler Seguin on samoilla linjoilla.

– Heidän ympärillään on iso pöhinä juuri nyt, sentteri sanoo.

Pittsburghin hyökkääjät Sidney Crosby ja Evgeni Malkin pitävät myös Toronton mestaruutta todennäköisimpänä. Silti Toronton Auston Matthews ei ota paineita, vaan odottaa haastetta innolla.

– Rehellisesti sanottuna luulen, että on vain hyvä, jos asetamme itsellemme korkeat odotukset. Luulen, että kaikki lähtevät vuoteen nälkäisinä ja päämäärätietoisina ollakseen parempia yksilöinä sekä joukkueena. Odotukset luonnollisesti nousevat aika paljon, kun joukkueeseen asetaan Tavaresin kaltainen tyyppi. Uskon, että olemme kuitenkin valmiita, Matthews näkee.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️