Mitä ihmettä? Jenkkifutistähdeltä kovaa uhoamista – NHL-taitureilta suora palaute: ”Tuo on loukkaus”

© Kuva: Getty Images

NFL-seura Jacksonville Jaguarsissa pelaava jenkkifutistähti Jalen Ramsey uhosi elokuussa pystyvänsä murtautumaan NHL:ään – vain puolen vuoden harjoittelun jälkeen!

Ramseyn ”meuhkaaminen” kantoi tottakai myös NHL-pelaajien korviin, eikä osa pitänyt lainkaan yhdysvaltalaisen ylimielisyydestä.

– Mielestäni tuo on loukkaus liigaamme kohtaan. Olemme omistaneet koko elämämme pelataksemme NHL:ssä. Hän luulee pystyvänsä pelaamaan luultavasti yhtä maailman vaikeimmista urheilulajeista vain puolen vuoden harjoittelun jälkeen? Mielestäni tuo on täysin naurettavaa, Buffalo Sabresin sentteri Jack Eichel puhisi perjantaina ESPN:n Emily Kaplanille.

St. Louis Bluesin venäläishyökkääjä Vladimir Tarasenko ei pidä Ramseyn pyrkimyksiä lainkaan mahdollisena.

– Voin lyödä koko omaisuuteni vetoa sen puolesta, ettei hänellä ole mitään mahdollisuuksia nousta NHL:ään vain puolessa vuodessa. Se on mahdotonta. Kun hän sanoo jotain tuollaista, hän vähättelee lajiamme, Tarasenko tykitti.

New York Rangersin taituri Chris Kreider ajatteli asiaa hieman loogisemmin.

– Tuo kuulostaa naurettavalta. Mielestäni hän (Ramsey) on uskomaton urheilija, mutta luistelu on täysin oma taitonsa – kuten juokseminen ja uiminenkin. Kuvitelkaa joku, joka ei ole koskaan uinut. Pystyisikö kyseinen kaveri – oli hän kuinka atleettinen hyvänsä – treenaamaan itsensä olympiatason uimariksi puolessa vuodessa?


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.