Hyökkääjä Tom Sestito on ripustanut luistimensa lopullisesti naulakkoon, tiedottaa The Athletic -lehden toimittaja Aaron Portzline.

NHL:ssä Columbus Blue Jacketsia, Philadelphia Flersia, Vancouver Canucksia sekä Pittsburgh Penguinsia edustanut kovanaama pelasi yhteensä 154 NHL-ottelua tehoin 10+11=21. Sestito tunnettiin hurjana tappelijana ja sen ansiosta hän keräsikin urallaan jopa 499 jäähyminuuttia.

30-vuotias yhdysvaltalainen vietti viime kauden kokonaan AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä. Yhteensä hän pelasi 367 ottelua AHL:ssä tehopistein 65+93=158.

– Kova jätkä, mutta kiltti sielu. Hänellä oli aina hymy kasvoillaan. Onnittelut, Portzline muisteli.

Aaron Portzline

@Aportzline
Former #CBJ draft pick (3rd rd, No. 85 overall in 2006) and player Tom Sestito has decided to retire. Played 154 #NHL games with Columbus, Philadelphia, Vancouver and Pittsburgh. Tough guy, but a gentle soul. Always quick w a smile. Congrats!