JYP-hyökkääjää niitattiin päähän! Leijonien joukkueenjohtaja raivosi C Morella: ”Pitäisi vetää niin huolella turpaan tota jätkää, että saisi itsekin aivotärähdyksen”

© Kuva: Nelonen Media

JYPin ja slovakialaisen Banska Bystrican välisessä CHL-ottelussa nähtiin sunnuntaina ikävä tilanne.

Kolmannessa erässä JYP-hyökkääjä Markus Jokinen joutui likaisen taklauksen uhriksi, kun yhdysvaltalainen Benjamin Marshall niittasi pelaajaa päähän niin, että Jokisen jouduttiin taluttamaan sekavana ulos kaukalosta. Tilanteessa Marshallin taklaus tuli kuolleesta kulmasta, eikä JYP-hyökkääjä kyennyt näin ollen valmistautumaan siihen lainkaan.

Tilanne meni myös C Moren studiossa rajusti tunteisiin, kun Suomen A-maajoukkueen uusi joukkueenjohtaja Mika Kortelainen latasi suorat sanat tiskiin.

– Kyllähän tuossa tulee se old school käytäntöön. Tosta pitäisi vetää niin huolella turpaan tota jätkää, että saisi itsekin aivotärähdyksen. Se olis aivan oikein, Kortelainen latasi.

C Moren asiantuntijan mukaan Marshallille pitäisi antaa taklauksesta todella pitkä pelikielto, mutta Kortelainen pelkää, että se jää tälläkin kertaa vain muutamaan otteluun.

Ikävien uutisten jälkeen JYPille jäi onneksi myös hyviä uutisia käteen, sillä jyväskyläläiset voittivat ottelun numeroin 6-0. Itse taklaus tapahtui 5-0-tilanteessa.