Spekulaatio: NHL:ssä viritellään hurjaa siirtopommia – maalitykkiä kaavaillaan Tuukka Raskin pelikaveriksi!

Philadelphia Flyersin maalitykki Wayne Simmonds on yksi ensi kesän kuumimmista vapaista agenteista, mikäli hän ei ennen sitä päädy jatkosopimukseen Flyersin kanssa.

Pennsylvanialaisseuralla on edessään kova työmaa, sillä joukkueen kokoonpanossa on peräti 12 pelaajaa, joista tulee heinäkuussa 2019 joko rajoittamattomia- tai rajoitettuja vapaita agentteja.

NHL-urallaan yli 200 maalia takonut Simmonds nauttii parhaillaan 3,975 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, mutta tähän on syytä odottaa kovaa korotusta. Flyersin GM:llä, Ron Hextallilla riittääkin mietittävää, sillä muun muassa hyökkääjä Travis Konecny ja puolustaja Ivan Provorov odottavat itselleen lihavampaa palkkapussia.

Mikäli Hextall ei onnistu neuvottelemaan Simmondsin kanssa sopivaa tilinauhaa, joutuu hän mahdollisesti miettimään tähtihyökkääjän kauppaamista. Eihän tästä sovi ilmaiseksikaan luopua.

Yksi vaihtoehto on Tuukka Raskin edustama Boston Bruins, joka etsii kuumeisesti uutta maalintekijää, spekuloi Bruins-sisäpiiriläinen Joe Haggerty tuoreessa julkaisussaan.

– Simmonds voi olla siirtoikkunan alla hyvinkin potentiaalinen vaihtoehto. Tämä riippuu kuitenkin täysin siitä, millä sijoilla Boston ja Philadelphia tuolloin ovat, Haggerty sanaili NBC Sportsin artikkelissaan.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?