Riikka Välilälle upeaa kunniaa MM-kisalogossa

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Naisten jääkiekon MM-turnaus pelataan 4.-14. huhtikuuta Espoossa. Kisalogon suunnittelusta on vastannut Naisleijonien kaksinkertainen olympiamitalisti Michelle Karvinen.

Graafista suunnittelua opiskelleelle Karviselle kisalogon suunnittelu oli kunniatehtävä.

– Kun mahdollisuus logon suunnitteluun tarjoutui, en epäröinyt hetkeäkään. On huikea juttu saada suunnitella logo oman lajinsa MM-kisoille samalla, kun valmistaudun kisoihin pelaajana, Karvinen kertoo tiedotteessa.

Logossa kunnioitetaan Naisleijonien Riikka Välilää, joka jatkaa uraansa myös kotikisakaudella. Väliän pelinumero,13, heijastaa suomalaista sisua, naisenergiaa ja tuhansia järviä kuvastavan pelaajahahmon selkään. Suomalaisuuteen viittaavat myös logon värit ja taustalla näkyvä luonto.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!