Olympiakiekko jää pois ohjelmasta? Pöydällä neljä vaihtoehtoa – kaikki riippuu NHL:n osallistumisesta

© Kuva: Getty Images

Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja Rene Fasel kertoi Edmontonissa järjestetyssä paneelikeskustelussa, että Kansainvälinen Oympiakomitea pohtii parhaillaan neljää eri vaihtoehtoa seuraavien talviolympialaisten osalta, kertoo TSN-kanavan urheilutoimittaja Gord Miller Twitter-tilillään.

Ensisijainen vaihtoehto on tietysti saada NHL jälleen mukaan olympialaisiin. NHL:n komissaari Gary Bettman ei ole lämmennyt ajatukselle, koska tauko tekisi ison loven NHL:n lompakkoon. Kun olympialaiset pelataan, NHL:n ainut kilpailija katsojista on koripallosarja NBA, kun jenkkifutissarja NFL sekä baseballin MLB ovat tauolla.

Toinen vaihtoehto on, että mennään samalla sapluunalla kuin helmikuussa Etelä-Koreassa. Myös sellainen vaihtoehto on pöydällä, että osallistujien ikä rajattaisiin alle 23-vuotiaisiin.

Kaikista huonoin, ja luultavasti kaikin keinoin vältettävä vaihtoehto on, että jääkiekkoa ei pelata tulevissa talviolympialaisissa ollenkaan. Jääkiekko on yksi talviolympialaisten seuratuimpia lajeja.

Seuraavat talviolympialaiset järjestetään vuonna 2022 Kiinan pääkaupungissa Pekingissä.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!