Kiekkolegenda hehkuttaa NHL-seuran jättihankintaa, joukkueen ympärillä kovin kuhina vuosikausiin – ”Maailmassa ei ole parempaa paikkaa pelata jääkiekkoa”

© Kuva: Getty Images
Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

NHL-legenda Doug Gilmour hehkuttaa vuolaasti Toronto Maple Leafsin hankkiman John Tavaresin vaikutusta joukkueeseen.

Tavaresin allekirjoitettua heti vapaiden markkinoiden avauduttua seitsenvuotisen jättisopimuksen Maple Leafsin kanssa, alkoi seuran ympärillä kuhina, jollaista Gilmour ei muista nähneensä sitten vuosituhannen vaihteen ja Pat Quinnin päävalmentaja-aikojen.

– Olen iloinen kaupungin, organisaation ja fanien puolesta, Hall of Fame -hyökkääjä toteaa NHL.comille.

Tavaresin tuomien pelillisten seikkojen lisäksi Gilmour nostaa esiin myös erään erittäin tärkeän seikan joukkueen nuoren supertähden Auston Matthewsin kannalta.

– John on kyllin vanha, fiksu ja hyvä. Hän oli New York Islandersin kapteeni. John on johtajatyyppi, joka vie huomiota pois vasta 20-vuotiaasta Austonista, legenda painottaa ja jatkaa:

– Leafsin pelaajia seurataan Torontossa koko ajan, ja rummutus on jatkuvaa. Leafsista kerrotaan televisiossa joka päivä jotain. Se voi olla rankkaa nuorille pelaajille. Mutta maailmassa ei ole parempaa paikkaa pelata jääkiekkoa. Sen he vielä oppivat. Ja John auttaa heitä siinä.

Gilmour jos kuka tietää, millaisen suurennuslasin alle pelaaja Torontossa joutuu. Hän on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Maple Leafsin pelaajista ja pitää edelleen hallussaan seuran yhden kauden piste-ennätystä 32+95=127 kaudelta 1992-93.

Hän toimi myös joukkueen kapteenina 1994-1997.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Perjantaiyönä NY Rangers - Montreal! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!