Erikoinen paljastus: NHL-seuran lupaava hyökkääjä vaati kauppaamista muualle – ”En ole tyytyväinen”

© Kuva: Getty Images

Latvialaissivusto Sportacentrs uutisoi, että Toronto Maple Leafsin hyökkääjälupaus Martins Dzierkals on vaatinut kauppaamista toiseen NHL-seuraan.

21-vuotias latvialainen pelasi viime kaudella vain neljä ottelua Maple Leafsin AHL-seurassa. Hän vietti suurimman osan kaudestaan farmin farmissa ECHL-sarjassa.

Dzierkalsin mukaan hän olisi ansainnut enemmän mahdollisuuksia Maple Leafsiltä.

– Minulla on ollut Maple Leafsin kanssa sopimus jo neljä vuotta, mutta en siltikään pysty neuvotella muiden NHL-seurojen kanssa. Muutos voi kuitenkin saattaa tapahtua jo tämän kauden päätteeksi. Pyysin vaihtokauppaa, koska en ollut tyytyväinen sopimukseni ehtoihin. Leafs sanoi minulle, että he pitävät minusta, eivätkä he halua kaupata minua, latvialaislupaus avasi.

Vuoden 2015 varaustilaisuudessa kolmannella kierroksella (68.) valittu Dzierkals siirtyi kesällä KHL:ään kotimaansa joukkueeseen Dinamo Rigaan. Maple Leafs omistaa kuitenkin hyökkääjänsä pelaajaoikeudet vielä vuosia.