© Kuva: Getty Images

NHL-seura virittelemässä toista jättikauppaa – hintapyyntö on todella kovaa luokkaa

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Chicago Blackhawks on aikeissa viritellä toista isoa pelaajakauppaa lyhyen ajan sisään. Tällä vuosikymmenellä kolmesti Stanley Cupin voittanut seura haluaa riveihinsä Carolina Hurricanesin hyökkääjän Jeff Skinnerin sekä puolustaja Justin Faulkin.

The Athleticin toimittaja Scott Powersin mukaan hinta tulisi olemaan kova, sillä kumpikin on Hurricanes-pakan kulmakiviä. Vaihdossa Blackhawksin pitäisi luopua huippulupaus Nick Schmaltzista sekä ykköskierroksen varauksesta.

Aiemmin tällä viikolla Blackhawks kauppasi Marian HossanVinnie Hinostrozan ja Jordan Oesterlen sekä vuoden 2019 kolmannen kierroksen varausvuoron Arizona Coyotesiin. Vaihdossa tuli Marcus KrugerMacKenzie EntwistleJordan MalettaAndrew Campbell sekä vuoden 2019 viidennen kierroksen varausvuoro.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!