Jalkapallon MM-kisahuumaa elävillä venäläisillä, tarkemmin ottaen moskovalaisilla, on lauantaina mahdollisuus päästä ihailemaan Stanley Cup -kannua ennen tärkeää jalkapallo-ottelua.

Pytyn tänä vuonna Washington Capitalsin riveissä voittanut Alexandr Ovechkin kertoo Instagramissa harvinaisesta tilaisuudesta.

– Hyvä ystävät, Stanley Cup tulee näytille teille Moskovaan. 7. heinäkuuta klo 13-16 odotan teitä fanijuhlassa Vorobyovy Goryssa, kiekkotähti kirjoitti venäjänkielisessä päivityksessään.

Vorobyovy Gory on Moskova-joen rannalla sijaitseva kaupungilaisten ja turistien suosima paikka, jossa on muun muassa näköalatasanne hulppein näkymin ympäri kaupunkia.

Pokaalin esittelypäivänä on myös Venäjän jalkapallomaajoukkue jälleen tulessa, kun se kohtaa Sotshissa Kroatian MM-kisojen puolivälieräottelussa.

Kisa ovat kiinnostaneet myös venäläisiä kiekkotähtiä. Jevgeni Malkin juhli Venäjän puolivälieräpaikkaa sunnuntaina melkoisella antaumuksella (uutinen). Sosiaaliseen mediaan lataamiensa kuvien perusteella myös Ovechkin oli tuolloin paikalla.

Lähde: rt.com