Liiga-seura Lahden Pelicansiin täksi kaudeksi lainasopimuksella siirtynyt tshekkiläinen maalivahti Jakub Skarek sai hieman yllättäen NHL-sopimuksen. New York Islanders varasi Skarekin, 18, tämän kesän draftin kolmannella kierroksella ja löi nuorukaiselle saman tien sopimuksen kouraan.

Pelicans kuitenkin tiedottaa, että sopimus tuskin vaikuttaa Skarekin tulevan kauden pelipaikkaan, eli tämä pelaisi suunnitelmien mukaan Pelicansissa.

– Jakub Skarekille NHL-sopimus, mutta ei hätää. Erittäin suurella todennäköisyydellä mies nähdään ensi kaudella Lahessa, seuran virallisella twitter-tilillä kirjoitetaan.

– Skarek on vakuuttanut osaamisellaan myös rapakon takana, mikä on hieno asia. Sopimuksen myötä päätäntävalta on nyt Islandersilla, mutta erittäin suurella todennäköisyydellä mies nähdään ainakin ensi kaudella Pelicans-paidassa, seuran urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen sanoo tiedotteessa.

Lahden Pelicans

@PelicansFi
Jakub Skarekille NHL-sopimus, mutta ei hätää. Erittäin suurella todennäköisyydellä mies nähdään ensi kaudella Lahessa. pelicans.fi/fi-fi/article/… #PelicansFi #Liiga
pelicans.fi

Jakub Skarekille NHL-sopimus

Tshekkivahti viettää kuitenkin suurella todennäköisyydellä tulevan kauden Lahdessa.