Ei enää Suomeen! Liigassa säkenöinyt jenkkitaituri vaihtaa maisemaa

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!

Hyökkääjä Michael Parks suuntaa ensi kaudeksi uusiin maisemiin.

28-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä jatkaa uraansa monikansallisessa EBEL-liigassa, sillä hän on solminut yksivuotisen sopimuksen Dornbirner EC:n kanssa. Parks siirtyy itävaltalaisjoukkueeseen Allsvenskanin Timrå IK:sta.

Yhdysvaltalaishyökkääjä tuli kuluneella kaudella tutuksi myös suomalaisyleisölle, sillä hän pelasi lähes koko kauden Vaasan Sportin riveissä. 46 otteluun Parks viimeisteli tehopisteet 11+9=20. Sportin avainpelaajien joukkoon lukeutunut pelaaja kaupattiin lopulta kesken kauden Ruotsiin.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!