Tampereen Tappara on tehnyt jälleen taloudelliset voitot, joka jättää varjoonsa muiden Liiga-seurojen lukemat. Tappara tiedotti tänään, että taloudellinen kehittyminen on jatkunut upeasti, kun Tamhockey Oy teki tällä kaudella 772 914,41 euroa voittoa.

Tulos laski hieman viime vuodesta, kun tuolloin plussalle jäätiin 834 294,29 eurolla.

Tappara lähestyy liikevaihdossa kymmenen miljoonan euron rajaa. Tällä tilikaudella liikevaihto kasvoi noin miljoonalla eurolla 9 137 623,09 euroon.

Seuran voitot eivät tulleet yllätyksenä. Tappara on pelillisesti menestynyt erinomaisesti edustustasolla, mutta myös junioritoiminnassa. Tamperelaisseura houkuttelee yhä enemmän lahjakkaita nuoria, joista Tappara on viime vuosina poiminut todellisia helmiä.

– Liigajoukkueen pelaaja- ja valmentajatilanne on tällä hetkellä hyvä, pientä vaihtuvuutta tai lisäresursseja on molemmissa. Pienet muutokset edustusjoukkueen pelaajistossa ja lisäresurssi valmennukseen tuovat aina uutta virtaa koko toimintaan, kommentoi toimitusjohtaja Mikko Leinonen Tapparan tiedotteessa.

Tappara aikoo levittäytyä entistä enemmän kansainvälisille markkinoille ja haluaa kuulua eurooppalaisten seurajoukkueiden kärkiryhmään. Se osallistuu myös ensi kaudella CHL-turnaukseen, jossa se pääsee pelaamaan Suomen rajojen ulkopuolella.

Tapparassa koetaan pian isoja muutoksia, kun yli 20 vuotta toimitusjohtajana työskennellyt Leinonen siirtyy vuoden päästä sivuun. Uuden toimitusjohtajan rektytointiprosessi aloitetaan vuoden alussa.