NHL-seurat tarkkailevat! Liiga-seurassa kasvaa peräti neljä huippulahjakkuutta

Ässien organisaatiossa ollaan tehty viime vuosina erinomaista työtä junioreiden kanssa.

Porilaisseurassa kasvaa tällä hetkellä muun muassa sellaisia nimiä kuin Jesperi KotkaniemiLenni Killinen, Juuso Ketola sekä Otto Kivenmäki, joista jokaiselle on edessään kirkas tulevaisuus. Ässät kertoo verkkosivuillaan, että kyseiset pelaajat ovat herättäneet mielenkiintoa jo NHL-seuroissa. Huomionarvoista on kuitenkin myös se, että Killinen on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti, joka on valinnut seuraavaksi kasvupaikakseen Porin.

– Edustusjoukkueessa sekä A-nuorissa on useita lupaavia ja mielenkiintoisia tulevaisuuden nimiä. Meillä on hyviä näyttöjä pelaajien kehittämisestä ja olemme haluttu seura lupaavien pelaajien keskuudessa. Lisäksi Ässissä tehdään erittäin hyvää juniorityötä.

– Näiden tekijöiden myötä voidaankin puhua tulevan kesän NHL varaustilaisuudesta Ässien näkökulmasta erittäin mielenkiintoisena, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran verkkosivuilla.

Yllä mainituista pelaajista etenkin Kotkaniemen tilannetta seurataan tällä hetkellä tarkkaan jääkiekkopiireissä. 17-vuotias hyökkääjä tullaan varaamaan kesäkuussa NHL:ään. Hän on nostanut hyvin osakkeitaan, sillä onnistumisia tuli fyysisissä testeissä. Myös NHL-seurojen haastattelut menivät tiettävästi erinomaisesti.

Lähde: Ässät