Columbus Blue Jacketsin kaikkien aikojen maalipyssy, Rick Nash saattaa tehdä paluun Jarmo Kekäläisen johtamaan ohiolaisseuraan.

The Athleticin toimittajan, Aaron Portzline twiittasi maanantaina, että Columbus on kanadalaishyökkääjän listan kärkipäässä, mikäli mies ei onnistu hiomaan jatkosopimusta Boston Bruinsin kanssa.

– Nash hamuaa itselleen monivuotista sopimusta. Columbus on listan kärjessä, mutta hän voi tehdä diilin myös johonkin muuhun seuraan, jossa hänellä on mahdollisuus voittaa Stanley Cup, Portzline sanaili Twitter-tilillään.

193-senttinen laitahyökkääjä aloitti NHL-uransa juuri Blue Jacketsissa kaudella 2002-03 ja pelasi seurassa aina vuoteen 2012 asti. Hän toimi ohiolaisten kapteenina viimeiset neljä kautta.

Nash johtaa Columbuksen kaikkien aikojen maali-, syöttö- ja pistetilastoa tehoin 289+258=547. Lisäksi hänellä on tilillään enemmän otteluita (674) kuin kellään muulla Blue Jacketsissa pelanneella kiekkoilijalla.

Viime kauden Nash aloitti New York Rangersissa, jossa hän pelasi 60 peliä tehoin 18+10=28. Hänet kaupattiin kuitenkin ennen siirtorajan umpeutumista Bostoniin, jossa hän ehti pelaamaan 11 runkosarja- ja 12 pudotuspeliottelua. Näissä kamppailuissa Nash paukutti kuusi maalia ja antoi viisi maalisyöttöä.

Aaron Portzline

@Aportzline
Nash, who turned 34 last week, is looking for a multi-year deal, and Columbus is at the top of his list. But could easily return to Boston or sign elsewhere if he believes he can win a Stanley Cup.