Mitä ihmettä? KHL-pelaajan sopimus purettiin pikavauhtia – nauraa nyt Twitterissä: ”Lyhyin historiassa?”

© Kuva: Getty Images

KHL:stä kuuluu jälleen kummia. Sarjassa pelaava kazakstanilainen joukkue Barys Astana on saattanut tehdä uuden ennätyksen, jolla ei välttämättä haluta ylpeillä.

Seura tiedotti lauantaina, että se on purkanut pelaajasopimuksen brittiläisen Ben O’Connorin kanssa. Päätöstä voidaan pitää yllättävänä, sillä puolustaja allekirjoitti sopimuksen vasta kaksi viikkoa sitten.

Kanadassa jääkiekkoilemaan oppinut O’Connor vitsaili nolosta tilanteestaan Twitterissä.

– No se ei kestänyt kauan. Lyhyin sopimus KHL-historiassa, pelaaja kirjoittaa.

O’Connor pelasi kuluneella kaudella Englannissa Sheffield Steelersissä. Hän kuului sarjan ykköspuolustajiin ja pelasi myös Iso-Britannian riveissä maajoukkueiden ykkösdivisioonaa. Hänet valittiin divariturnauksen parhaaksi puolustajaksi, kun Iso-Britannia voitti tittelin ja nousi ensi kevääksi korkeimmalle MM-tasolle.