Tampereen Ilves kertoo tehneensä valmentajasopimuksen entisten pelaajiensa Pasi Määttäsen ja Antti Kangasniemen kanssa. Määttäsen sopimus kestää vuoden, Kangasniemen kaksi vuotta. Molemmat liittyvät seuran A-nuorten valmennusryhmään.

Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo näkee entisten liigapelaajien liittymisen valmennusryhmään hyvin positiivisena asiana.

– Pasi Määttänen ja Antti Kangasniemi tuovat A-nuorten valmennusryhmään paljon lajiosaamista ja tietotaitoa. On todella hienoa, että ilvesläisen kiekkokoulun kasvatit haluavat palata seuraan ja auttaa kehittämään nykyisiä lahjakkuuksiamme kohti liigajoukkuettamme, Jalo kommentoi seuran tiedotteessa.

Kangasniemi pelasi urallaan 295 ottelua Liigassa, kun Määttäselle niitä kertyi 769. Yhteensä Suomen pääsarjasta heillä on siis kokemusta 1064 ottelun edestä.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
#IlvesA-nuorten valmennusryhmä vahvistuu kahdella entisellä liigapelaajalla. Pasi Määttänen, 46, on tehnyt Ilveksen kanssa yksivuotisen ja Antti Kangasniemi, 33, kaksivuotisen valmentajasopimuksen.

Lue lisää: bit.ly/2JwQy77

#Ilves #Liiga #Tampere