New York Rangersissä puhalsivat muutosten tuulet pettymykseen päättyneen kauden jälkeen, kun seuran ensimmäinen iso liike oli palkata David Quinnin uudeksi päävalmentajaksi.

New York Postin kokenut toimittaja Larry Brooks uskoo, että myös pelaajarintamalla voidaan nähdä muutoksia. Erityisesti sopimukseton hyökkääjä Kevin Hayes on herättänyt pelaajamarkkinoilla kiinnostusta muissa seuroissa.

– On iso mahdollisuus, että Rangers tekee merkittävän vaihtokaupan ennen NHL:n varaustilaisuutta Dallasissa – se kauppa sisältäisi hyökkääjä Kevin Hayesin. Olen kuullut monesta lähteestä, että 26-vuotias tuleva rajoitettu vapaa agentti on herättänyt kiinnostusta ympäri NHL:ää. Rangersin GM Jeff Gorton pyörittelee myös erilaisia vaihtoehtoja joukkueensa ensimmäisen kierroksen (9.) varausvuoron kanssa, Brooks arvelee.

Hayes pelasi päättyneellä kaudella 76 ottelua ja pyssytti niissä komeat 25 maalia. Yhteensä yhdysvaltalaishyökkääjä nakutti 44 tehopistettä.

Brooks uskoo, että Hayesia odottaa kesällä merkittävä palkankorotus. Toimittajan mukaan Rangers-hyökkääjä voi saada jopa viiden vuoden mittaisen sopimuksen, joka sisältäisi noin 4,75 miljoonan dollarin vuosipalkan.

Brooksin mukaan Rangers on tavoitellut myös ylempää sijoitusta tulevassa NHL:n varaustilaisuudessa.

– Rangers on neuvotellut Carolina Hurricanesin kanssa ensimmäisen kierroksen toisesta valinnasta, jolla he valitsisivat hyökkääjä Andrei Svetshnikovin, hän kirjoitti.

Toimittaja kuitenkin huomautti samalla, että kyseinen vaihtokauppa olisi hyvin epätodennäköinen.