Kova paljastus: NHL-sopimuksen tehnyt huippulupaus saattaa pelata ensi kaudella Liigassa

© Kuva: Getty Images

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen paljasti tiistaina, että joukkueen alakerta saattaa vielä vahvistua kovalla nimellä.

HPK-luotsi vastaili tiistaina kannattajien esittämiin kysymyksiin, ja esiin nousi ruotsalaispuolustaja Jesper Lindgrenin tilanne. 21-vuotias puolustaja kiekkoili kuluneella kaudella HPK:ssa, mutta hän solmi tämän jälkeen NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Pohjois-Amerikassa pelaaminen ei ole kuitenkaan vielä varmaa.

– Alustavasti hän (Lindgren) lähtee NHL-leirille, mutta käsittääkseni hän on laittanut sopimukseensa, että jos NHL-paikkaa ei tule, hän tulee takaisin. Hänen oma tahtotilansa on  pelata HPK:ssa ja se on hyvä juttu, Pennanen paljasti HPK:n verkkosivuilla.

Lindgren esiintyi kuluneella kaudella HPK:n takalinjoilla 43 ottelussa, joissa hän viimeisteli tehopisteet 2+6. Liiga-kauden jälkeen hän suuntasi vielä Pohjois-Amerikkaan, jossa hän ehti pelaamaan neljä ottelua AHL-seura Toronto Marliesissa.