Kanavajätin viimeinen varausennakko: Pikkuleijonien maalitykki nousi jälleen roimasti!

© Kuva: Leijonat.fi

Kanadalainen kanavajätti TSN on katsonut taas kristallipalloonsa ja ennustanut ensi perjantaina alkavan varaustilaisuuden pelaajajärjestyksen.

Ykköskierroksen pelaajat alkavat olla lähes varmoja valintoja, eikä sinne mahtunut huippuasiantuntijoiden listauksessa kuin kaksi suomalaista. Kaksikosta korkeimmalle sijoittui Jesperi Kotkaniemi, joka nostettiin jo sijalle viisi.

– TSN:n listauksen viidennes valinta on Jesperi Kotkaniemi, joka oli kauden puolivälissä kohdassa 19 ja keväällä kohdassa 10. Hänen vahva esiintyminen alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa on nostanut hänet viiden parhaan joukkoon, TSN:n toimittaja Bob McKenzie kommentoi.

Seuraava suomalainen ykköskierroksella on Rasmus Kupari. Kärpissä tällä kaudella pelannut hyökkääjälupaus listattiin sijalle 20. Hänen sijoituksensa TSN:n listoissa on pyörinyt läpi vuoden kohdissa 15-25, eikä tilanteeseen siis odoteta muutosta. Tuolla varausvuorolla Kupari suuntaisi Los Angeles Kingsiin.

Toiselle kierrokselle mahtui kaksi suomalaista Jesse Ylönen (37.) ja Niklas Nordgren (55.). Erityisesti Nordgrenin sijoitukset varausennakoissa ovat vaihdelleet, kun häntä ollaan povattu aikaisemmin sadan pelaajan ulkopuolelle, mutta Pikkuleijonien maalitykki on kerännyt vähitellen lisää kiinnostusta onnistuneiden MM-kisojen jälkeen.

Kolmannella kierroksella on myös kaksi suomalaista. Sampo Ranta listattiin kierroksen ensimmäiseksi nimeksi (63.) ja Pikkuleijonien maalivahti Justus Annunen sen alkupuoliskolle (75.) Annunen oli maalivahdeista viidenneksi korkeimmalla.

TSN kävi läpi kolme ensimmäistä kierrosta. Voit katsoa sen varausennakon kokonaisuudessaan klikkaamalla TÄSTÄ.

 

 


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?