Huipputehot! Leijonien MM-joukkueesta rannalle jäänyt hyökkääjä loistaa toisessa lajissa

© Kuva: Juha Tamminen

Rullakiekon SM-sarjassa pelataan parhaillaan finaaleita ja jääkiekkoilijat ovat olleet jälleen hyvin esillä.

Tämän vuoden finaaleissa vastakkain ovat Vuorelan Veikot ja Koovee Rollers. Ensimmäisessä finaaliottelussa keskiviikkona Veikot oli vahvempi maalein 5-3. Ottelun pisterohmuna hääri Leijonistakin tuttu Tuomas Kiiskinen, joka summasi tehopisteet 1+3.

Molemmissa finaalijoukkueissa on mukana jääkiekkoilijoita, sillä Rollersin Markus Jokinen johtaa puolestaan pudotuspelien pistepörssiä. Tuore Mestis-mestari on viimeistellyt viiteen otteluun huimat tehot 12+6=18.

Toisena pistepörssissä on Veikkojen Kiiskinen, joka on takonut neljään otteluun tehot 6+10=16. Kiiskinen on suuremmalle yleisölle tuttu jääkiekon puolelta. Hän voitti tänä keväänä SHL:n mestaruuden, sekä taisteli tämän jälkeen MM-kisapaikasta.

Kiiskinen edustaa jääkiekon puolella ruotsalaista Växjö Lakersia.