10 miljoonan dollarin sopimus! Aiemmin Eurooppaan huhutun puolustajan ura jatkuu NHL:ssä

© Kuva: Getty Images

Puolustaja Michal Kempnyn ura jatkuu Washingtonissa.

NHL-seura Washington Capitals tiedottaa verkkosivuillaan, että 27-vuotias tshekkipuolustaja on solminut seuran kanssa nelivuotisen jatkosopimuksen. Kempny tulee tienaamaan jokaisesta kaudesta 2,5 miljoonaa dollaria.

Kokenut puolustaja on pelannut NHL:ssä vasta kahden kauden ajan. Hänen huhuttiin matkaavan kesken viime kauden Eurooppaan, mutta lopulta Kempny päätyi helmikuussa Washington Capitalsiin. Stanley Cup -mestarin riveissä puolustaja ehti esiintymään 22 runkosarjaottelussa ja 24 pudotuspeliottelussa.

Kempny on pelannut suurimman osan urastaan kotimaassaan. Hän on kypsynyt vasta vanhemmalla iällä NHL-tason puolustajaksi.