USA – Kanada
Sunnuntai 20.05 klo 16.45
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat huipentuvat tänään sunnuntaina Kööpenhaminan illassa. Ennen MM-kullan ratkaisemista selvittävät USA ja Kanada pronssimitalien kohtalon.

Runsasmaalinen matsi luvassa

Kanada jäi suureksi yllätykseksi finaalin ulkopuolelle Sveitsiä vastaan, kuten eilen osasimme ennakoida. Sveitsi puolusti hyvin, käytti harvat paikkansa ja maalien tekeminen oli tuskaista vaahteranipulle.

USA:lla ei sen sijaan ollut juurikaan mahdollisuuksia Ruotsia vastaan. Loppulukemat 6-0 eivät jättäneet jossittelulle paljoakaan sijaa. Ottaen huomioon turnausesitykset sekä materiaaliedun, on Kanada selkeä suosikki ennakkoon ottamaan pronssiset mitalit mukaansa tästä pelistä.

Illan pronssipeli on vedonlyöjän näkökulmasta mielenkiintoinen. Pohjoisamerikkalaiset joukkueet eivät perinteisesti ole antaneet aivan niin paljon arvoa himmeämmille mitaleille, joten se saattaa vaikuttaa jäälle. Mitään liiallista varmistelua tuskin nähdään.

Joukkueet pystyvät pelaamaan vapautuneesti, ja maalipaikkoja sopii odottaa enemmän kuin vielä isompien panoksen koitoksessa. Tämä vaikuttaa pakostikin siihen, että vetoa on pyrittävä hakemaan tätä kautta.

Pronssiottelut ovat muutenkin perinteisesti olleet runsasmaalisia. Esimerkiksi viime vuoden MM-kisoissa Kölnissä Venäjä voitti Suomen pronssiottelussa 5-3-lukemin.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Yli 6,5 maalia – kerroin 1,98!

Jos ottelussa tehdään 7 maalia tai enemmän, saat 25€ panoksella 49,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos ottelussa tehdään 6 maalia tai vähemmän, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.