Tampa Bay-Washington
Torstaina 24.5 klo 03.00
NHL

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa ratkaistaan toinen kauden 2017-2018 Stanley Cup – finalisti Vegas Golgen Knightsin seuraksi.

Tampa Bay kotonaan vahvoilla

Washington johti sarjaa jo 2-0, mutta Tampa Bay voitti kolme seuraavaa ottelua ja pääsi hakemaan ratkaisua kuudennessa pelissä. Washington oli kuitenkin kotonaan vankkumaton ja kaatoi Tampan tylysti 3-0.

Seitsemänteen otteluun lähdetään tasaisesta tilanteesta, voitot tasan 3-3 ja kumpikin on pystynyt osoittamaan voittavansa niin kotona kuin vieraissakin. Ratkaiseva seitsemäs ottelu pelataan Tampan kotihallissa, joka voi kääntää edun heille.

Tampa Bay on pelannut vahvat pudotuspelit ja vaikka Washington on haastanut Tampan tosissaan, on kotijoukkue rutinoituneempi pelaamaan tiukoissa paikoissa. Washingtonin lähivuosien pudotuspelihistoria on synkkä, joukkue ei ole pystynyt pelaamaan parasta peliään silloin kun sitä on eniten tarvittu ja joukkueen menestys on jäänyt laihaksi.

Pelin panoksen tietäen ottelusta on odotettavissa tarkka taistelu, jossa virheitä vältellään loppuun asti. Molemmilla joukkueilla on heittää kentälle valtava määrä hyökkäysvoimaa ja – taitoa, mutta ottelun maalimäärä voi jäädä yllättävänkin pieneksi panoksesta johtuen.

Tampa Bayn rutiini ja laadukkaampi kokoonpano koko joukkueen osalta kääntää osakkeet kotijoukkueen suuntaan. Menestymään viime vuosina tottunut Tampa voittaa ratkaisevassa ottelussa Washingtonin ja etenee jääkiekkokauden huipentaviin finaaleihin. Washingtonin hermo ei kestä pelata tiukassa paikassa, historian painolasti on liian suuri.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Tampa Bay voittaa – kerroin 2.18!

JosTampa Bay voittaa ottelun, saat 25€ panoksella 54,50€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Washington voittaa, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.