Kanada – Sveitsi
Lauantaina 19.5. klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Lauantain jälkimmäisessä MM-välierässä nähdään Suomen yllättänyt Sveitsi sekä Venäjän puolivälierässä kaatanut Kanada. Sveitsi on näyttänyt jo vuosien ajan voivansa kaataa suurempia kiekkomaita. Riittääkö tällä kertaa puhti enää Kanadaa vastaan?

Ennakkoasetelma selkeä

Kanada lähtee otteluun valtaisana ennakkosuosikkina materiaalietunsa turvin. Kompastuminen tässä kohtaa Sveitsiä vastaan olisikin suuri yllätys, mutta käkikellomaa ei ole ollut helppo vastus kenellekään ryhmälle. Ja niinhän Sveitsi oli merkittävä altavastaaja myös Leijonia vastaan.

Kuinkas kävikään.

Vaikka Sveitsi jäi lohko A:n neljänneksi, piti se vastustajansa joka ottelussa tiukoilla. Isoin tappio tuli Ruotsia vastaan 3-5-lukemin. Kanada on loistava joukkue, mutta se näytti myös heikkouksia otteluissa USA:ta ja Leijonia vastaan. Tämä voi enteillä sitä, ettei Sveitsi kaadu ihan niin helposti.

Jos Sveitsi haluaa yllättää Kanadan, sen täytyy pysyä poissa jäähyiltä. Kanada oli todella tehokas Venäjää vastaan erikoistilanteissa. Suomea vastaan Sveitsi onnistui etenkin toisessa erässä, kun se kävi vauhdikkaasti Leijonien avauspelaamiseen kiinni. Luistelevoima on ehkä yksi asia, jolla Sveitsi voi järkyttää Kanadan pelaamista.

Koska Kanadan kertoimet ovat painettu alas, haetaan Sveitsin yllätystä. Turnauksissa yksi ottelu ratkaisee, ja yksittäisessä ottelussa Sveitsi voi kyllä tehdä Kanadan elämästä hankalaa.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Sveitsi voittaa – jättikerroin 5,60!

Jos Sveitsi voittaa, saat 25€ panoksella 140€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Sveitsi ei voita, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.