Pikkuleijonien kapteeni palaa kotiin – saa mahdollisuuden Liiga-miehistössä jo 17-vuotiaana!

Alle 16- ja 17-vuotiaiden maajoukkueissa usein kapteenina toiminut Henri Nikkanen on palaamassa kotiin.

Mikkelin Jukurit tiedotti tiistaina, että hyökkääjä on solminut seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Kuluneella kaudella Nikkanen kiekkoili JYPin riveissä A-nuorten SM-liigaa ja viimeisteli 50 otteluun 38 tehopistettä.

Lupaava 17-vuotias hyökkääjä on saamassa mahdollisuuden päästä Liiga-miehistöön jo ensi syksynä.

– Erittäin hienoa, että oma kasvattimme saatiin takaisin Mikkeliin. Henrillä on kovat tavoitteet ja hän on sitoutunut tekemään todella kovasti töitä niiden eteen. On hienoa, että me saamme olla osa tätä tarinaa ja auttamassa nuorta lupausta tavoitteissaan. Ensimmäinen tavoite tietenkin on ottaa pelipaikka meidän kokoonpanosta. Uskomme, että tämä on oikea tie Henrille ja tämä on hyvä mahdollisuus kehittyä kohti tulevaisuutta, kertoo Jukurien urheilujohtaja Mikko Hakkarainen tiedotteessa.

Mikkeliläissyntyinen Nikkanen on innoissaan mahdollisuudesta ja paluusta tuttuun kaupunkiin.

– Todella hyvillä fiiliksillä palaan Mikkeliin ja Jukureihin. Mikkelissä on ollut hieno kiekkohuuma päällä ensimmäisestä Liigakaudesta alkaen ja on kiva olla osa sitä. Kovalla innolla mennään kohti tulevaa, tavoitteena ottaa seuraava askel uralla ylöspäin, Nikkanen kommentoi.

Vaikka Jukurien ensi kauden runko on ollut jo pitkään kasassa, Hakkarainen lisää, että vahvistuksia hyökkäykseen etsitään edelleen.