Winnipeg Jets-Nashville Predators
keskiviikkona 2.5 klo 03.00
NHL

Konferenssi-välierät jatkuvat kutkuttavassa tilanteessa, kun Winnipegin ja Nashvillen välinen ottelusarja etenee Winnipegin kotikentälle sarjan ollessa tasan voitoin 1-1.

Wnnipeg oli runkosarjassa yksi vakuuttavimmista kotijoukkueista ja kaupungissa on käynnissä ennennäkemätön kiekkohuuma. Kotivoitolle löydät uoean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Winnipeg voittaa kertoimella 2.25!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Winnipeg pääsee loistavasta tilanteesta kahden kotiottelun putkeensa, vieraspeleistä irtosi yksi elintärkeä voitto, ja nyt Winnipegillä on kotonaan mahdollisuus lähteä ottamaan lisävoittoja. Winnipeg on toistaiseksi näyttäytynyt pudptuspeleissä omalta, vahvalta itseltään. Minnesota oli lopulta vain suupala avauskierroksella ja Nashville-sarjakin voisi olla jopa 2-0 – tilanteessa isännille, jälkimmäinen vierasottelu päättyi vasta toisessa jatkoerässä. Mark Scheifele on päässyt loistavaan iskuun pudotuspeleissä, samoin kuin Patrik Laine, joka hakee hanakasti joka ottelussa lisäosumia.

Nashville on on ollut hieman odotettua enemmän ongelmissa Winnipegin kanssa, mutta sarja on vielä niin nuori, että vaaka voi kääntyä kumman tahansa suuntaan. Pekka Rinteen on parannettava otteitaan, mikäli joukkue haluaa otteluparista jatkoon. Kahdeksan päästettyä maalia kahteen otteluun on liikaa, ja joukkueen pelin on tiivistyttävä ja parannuttava kollektiivisesti, sillä Winnipeg pelaa erittäin yhtenäisesti ja pelottavan tehokkaasti.

Arvio

Winnipegin pitäisi nyt käyttää hyväkseen sillä oleva momentum ja voittaa vähintään toinen kahdesta kotiottelustaan. Kotonaan joukkue on rokea, yllätyksellinen ja sillä on kiekkohullun kanadalaiskaupungin tuki takanaan.

Winnipeg vie ottelun nimiinsä jopa yllättävän selvästi, ja siirtyy ottelusarjassa johtoon. Joukkueen hyökkäysketjujen leveys ja jatkuva uhka on liikaa Nashvillelle.