Suomi-Norja
Tiistaina 8.5 klo 21.15
Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat jatkuvat Leijonien osalta tiistain iltapelissä Norjaa vastaan. Suomi hakee jatkoa upeasti alkaneelle turnaukselleen.

Suomi ja etenkin Sebastian Ahon johtama ketju on ollut ilmiliekeissä kahdessa ensimmäisessä ottelussa, Suomen maaliero on todella kova 16-2. Suomen osumille löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Suomi yli 5 maalia – kerroin 2.60!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Suomen MM-turnaus Tanskassa on alkanut onnellisten tähtien alla. Kaksi etukäteen helppoa peliä eivät ole tuottaneet ongelmia vaan niin sekä Etelä-Korea että Latvia jäivät Leijonien jalkoihin maalein 8-1. Sebastian Aho johtaa ylivoimaisesti koko turnauksen pistepörsiä kymmenellä (!) pisteellä kahden ottelun jälkeen, Teuvo Teräväisellä on kasassa kahdeksan pistettä ja Veli-Matti Savinaisellakin neljä. Vastus kovenee jälleen pienen napsun edelliseen verrattuna ja Norjaa vastaan Suomikin joutuu välillä paineen alle ja puolustamaan. Suomen puolustukselle tulee jälleen hyvä testi, mutta hyökkäyspää ratkaisee pelin Leijonille ja Suomi iskee jälleen upeat lukemat taululle.

Norja on vakiinnuttanut paikkansa jääkiekon A-sarjassa ja näissäkin kisoissa se nappasi Latvialta yhden pisteen ja voitti Saksan voittolaukauskisassa. Suomea vastaan Norja lähtee varmasti taistelemaan mutta puolustuksen taso ei riitä vielä lajin huippumaita vastaan. Hyökkäyksestä löytyy jo tehoja mm. Mathis ja Ken Andre Olimbin ja Anders Bastiansensin voimin. Norja taistelee ja raataa mutta taipuu vielä tappioon liian usein. Joukkue imee koko ajan tasoeroa kiinni edellä oleviin maihin.

Arvio

Joukkueet ovat kohdanneet neljätoista kertaa aikaisemmin joista Suomi on voittanut 13 ja Norja vain kerran. Viimeiset viisi kohtaamista ovat menneet selkeästi Suomelle.

Suomi vie Pohjoismaiden kohtaamisen jälleen kerran nimiinsä, ja vapautunut Leijonalauma latoo taululle jälleen kerran isot lukemat. Suomen jalkanopeus aiheuttaa jäähyongelmia Norjan hitaalle puolustukselle ja Suomi ratkaisee ottelun viimeistään laadukkalla ylivoimallaan.