Pittsburgh-Washington
Perjantaina 4.5 klo 02.00
NHL

Konferenssi-välierät jatkuvat Pittsburghin ja Washingtonin välillä, ottelusarjan ollessa hieman yllättäen 2-1 vierailijoille.

Pittsburgh on ennenkin pystynyt nousemaan tiukoista ja paikoista ja nyt etenkin kotikentällään sillä on mahdollisuus tasoittaa sarja. Kotivoitolle löydän huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Pittsburgh voittaa kertoimella 2.06!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Pittsburgh on ollut aidosti vaikeuksissa Washingtonin kanssa tässä ottelusarjassa. Washington tulee päälle kovaa ja ei peruuttele, mikä on aiheittanut ongelmia Pitssburghin omalle pelille. Kaikki on kuitenkin vielä kotijoukkeen omissa käsissä ja hieman tiiviimmällä puolastmiselle ottelusarja voisi olla isännille 2-1. Nyt joukkue tarvitsee malttia pelata omaa peliään ja tiivistä joukkuepuolustamista alusta alkaen.

Washingtonilla on pitkästa aikaa aito mahdollisuus lyödä Pittsburgh pudotuspelisarjassa. Washingon taiselee tällä hetkellä jokaisesti kiekosta ja tilanteesta kaukalossa, ja on juuri sen vuoksi ilkeä vastustaja juuri nyt kenelle tahansa. Columbus-sarjan kääntäminen neljällä peräkkäisellä voitolla teki hyvää joukkueen itseluottamuksella ja vapautti peliä. Alex Ovetshkin on jatkuva pelote hyökkäyspäässä ja venäläistähti on ollut tehokas läpi pudotuspelien. Suurimmat kysymysmerkit ovat maalivahtipelin kestävyys Holtbyn johdolla kun henkinen paine kasvaa sekä koko joukkueen suorittaminen paineiden koventuessa, edellisiltä kausilta tulos ei ole ollut hyvä kun pelit ovat koventuneet.

Arvio

 

Pittsburgh taistelee kotonaan sarjan tasoihin ja sen jälkeen koko ottelusarja alkaa alusta.

Ottelut tulevat ratkeamaan pieniin marginaaleihin, ja Pittsburhilla todistetusti peli kulkee tiukissa paikoissa.