Porin Ässien superlupaus Jesperi Kotkaniemi on paitsi loistava nuori kiekkoilija, myös upea nuori mies.

Kotkaniemi, 17, pelasi hienon kauden Liigassa Ässien paidassa ja alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

Patapaidassa Kotkaniemi teki runkosarjan 57 ottelussa pisteet 10+19=29. Pikkuleijonissa kausi päättyi maailmanmestaruusjuhliin. Kotkaniemi oli joukkueen avainpelaajia tehden voittoisassa MM-turnauksessa seitsemässä pelissä tehot 3+6=9.

Kotkaniemeä, ja koko Ässien organisaatiota, kohtasi keväällä suuri suru, kun Ässien pitkäaikainen huoltaja Harri Palonen menehtyi pudotuspelien aikana.

Nyt Kotkaniemi on osoittanut kunnioitustaan uransa kannalta tärkeälle henkilölle upealla, kerrassaan liikuttavalla tavalla.

Kotkaniemi vei U18-kisoista voitetun maailmanmestaruuspokaalin Palosen haudalle ja omisti mestaruuden Paloselle. Ässät julkaisi tapahtumasta kuvan seuran twitter-tilillä.

”Tämä Maailmanmestaruus on omistettu Harri Palosen muistolle. Kiitos kaikesta mittaamattomasta avusta ja tuesta monen vuoden ajalta”, Kotkaniemi kirjoitti viestiin.

Katso koskettava kuva alta.

Porin Ässät

@PorinAssat
”Tämä Maailmanmestaruus on omistettu Harri Palosen muistolle. Kiitos kaikesta mittaamattomasta avusta ja tuesta monen vuoden ajalta.” -Jesperi Kotkaniemi @taikinajalka

#Ässät #YHDESSÄ #Liiga #Respect