Twitterissä usein värikkäästi kirjoittava liigahyökkääjä Jonne Virtanen nousi syystä tai toisesta MTV:n kiekkoasiantuntijaa Petteri Sihvosta sekä Jatkoaika-verkkolehden päätoimittajaa Antti Pärnästä vastaan.

TPS-hyökkääjä Virtanen on mielissään siitä, että liigafinaaleissa pelaa kaksi erilaisen pelitavan joukkuetta, kun Tappara ja Kärpät ottavat mittaa toisistaan.

– Liiga finaalit, 2 parasta joukkoetta ja 2 eri tapaa pelata jääkiekkoa. JUMALAUTA VAIK @PetteriSihvonen ja @AnttiParnanen kuin väittää NI JÄÄKIEKOSSA VOI VOITTAA MONELLA TAVALLA, kuului Virtasen tviittaus torstai-iltana.

Enempää syitä tai tarkempia viittauksia Virtanen ei tekstissään avannut. Tiukka mielipide sai Sihvosen vastaamaan kritiikkiin.

– Ymmärrän, että jääkiekkoilijan osaamista on jääkiekon pelaaminen, ei muu. Mutta sentään jonkin verran olettaisi jääkiekkoilijallakin olevan puheenvuorojen ja tekstien sisälukutaitoa ja ymmärrystä. Sen alkeita käydään jo peruskoulussa. – Emme ole Pärnäsen kanssa väittäneet noin, pitkän linjan kiekkotoimittaja ja entinen valmentaja kirjoittaa.

Tässä kohtaa Virtanen meni keskustelussa enemmän henkilökohtaisuuksiin.

– No mulla on vähän sama tausta peruskoulun ku sulla valmennuksen kanssa…. olin kyllä paikalla ja yritin ja yritin mutta ei siitä oikee tullu mitään, hyökkääjä kuittasi.

Sihvonen suhtautui tähän heittoon maltilla.

– Kyllä, kyllä, juuri noin. Mutta minä en anna esimerkiksi sinusta väärää todistusta pelaajana. Sen verran ymmärrän lajista. Yritä sinäkin ymmärtää sen verran lajista, ettet viljele vääriä todistuksia vaikkapa lätkätoimittajista.

Koko episodin voit seurata Virtasen Twitter-tililtä: