Patrik Laineen käyttätyminen pelimatkoilla ihmetyttää – sulkeutuu usein yksinään hotellihuoneeseen

Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Winnipeg Jetsin pelottavin maalitykki 19-vuotias Patrik Laine on erittäin pidetty henkilö Jetsin pukokopissa. Päävalmentaja Paul Maurice on usein hämmästellyt nuoren huippupelaajan rentoa käytöstä.

– Hän on hauska kahdella eri kielellä, mikä ei ole helppoa. Laineella on erinomainen yhdistelmä huumorintajua ja rentoutta, Maurice kuvailee suomalaista Sportsnetille.

Myös kapteeni Blake Wheeler osallistui Laineen ylistämiseen ja kertoi suomalaisen olevan välillä pukokopin hassuttelija.

– Laine on sarkastinen, sopii meidän ryhmään ja osaa ottaa vitsejä vastaan sekä heittää yhtä piikikkäitä kommentteja takaisin, Wheeler kommentoi.

Tapparan kiekkokasvatti ei kuitenkaan pelimatkoilla aina halua olla huomion keskipiste. Sen sijaan, hän on usein sulkeutunut hotellihuoneeseen viettämään vapaa-ajan videopelien parissa.

– Videopelit ovat minun harrastukseni. Se on tekemistä, mihin voi käyttää vapaa-ajan helposti. Pitää myös mielen terävänä, Laine paljastaa.

Jets-pelaajat ovat saaneet kuunnella, kun Laine kertoo saavutuksistaan videopelimaailmassa. Suomalaisen suosikkipeliksi on noussut tämän hetken kuumin uutuus Fortnite, jossa pelaajat pyrkivät olemaan viimeinen eloon jäävä hahmo. Kaikki eivät kuitenkaan aina ymmärrä, mistä Laine puhuu.

– Laine turhautuu, jos hän laskeutuu väärään paikkaan tai kuolee heti pelin alussa. En tiedä. Olen jättänyt videopelit taakseni aikoja sitten, mutta tykkään kuunnella häntä, Jets-hyökkääjä Bryan Little nauraa.

Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!