Tappara-TPS
Perjantaina 6.4 ko 18.30
Liiga

Liigan välierät jatkuvat, kun Tappara isännöi TPS:ää ja yrittää karata sarjassa jo 2-0 johtoon.

Tappara pystyi kääntämään ensimmäisen osa-ottelun nimiinsä ja pääsee yrittämään kotonaan toista voittoa putkeen. Kotivoitolle löydät hyvän kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tappara voittaa kertoimella 2.04

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tappara pystyi vaikeiden vaiheiden jälkeen ottamaan ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan ja pääsee kotikentällään yrittämään toistä perättäistä voittoa. Jatkoaikavoitto on omiaan nostattamaan joukkuehenkeä ja moraalia, joukkue on juuri nyt vaarallisimmillaan, jos flow on pysyvää laatua. Henrik Haapala näyttää olevan elementissään kevään pudotuspeleissä.

TPS oli pitkään kiinni avausottelun voitossa, mutta suli lopulta kaulla tavalla. Joukkue olisi tarvinnut kotivoiton, jotta sarja pysyisi aidosti elossa, nyt on jo jatkoonpääsy paljon vaikeampaa. Henrik Tallinderin poissaolo loukkaantumisen jäljiltä näkyy kentällä karulla tavalla, puolustusken johtaja on sivussa eikä palaa kaukaloon enää tällä kaudella. Runkosarjan toiseksi paras joukkue on ongelmissa pelinsä löytäneen Tapparan kanssa.

Arvio

Tappara pääsee otteluun hyvällä fiiliksellä ja itseluottamuksella, tärkeä vierasvoitto käänsi ottelusarjan päälaelleen. TPS on nyt altavastaaja sarjassa.

Tappara kotonaan on vaikea vastustaja kenelle tahansa, kotivoitto perjantai-illassa on selkeä lähtökohta, ja toteutuu jos mitään yllättävää ei ottelussa tapahdu.